Lisää Emmistä

Tässäpä lisää minusta!

Olin kiipeämässä pitkiä ja kapeita yliopiston uraportaita, jo toistakymmentä vuotta, tähtäimessä tohtorin tutkinto, professuuri ja lopulta iso D ja ehkä R!

Mutta 10.2.2020 eteen tulivat YT:t eli yhteistointaneuvottelut eli muutosneuvottelut.

Ne eivät olleet yllätys, sillä kaikissa muissa yliopistoissa oli jo ollut, mutta yllätys oli kuinka monta yliopistolle omistautunutta työntekijää lähti. Minun työni säilyi, mutta prosessi herätti kaksi hyvää kysymystä jatkosta.

Heräsin siihen, että olin pistänyt kaikki panokset yliopistouraani ja jos loppuisi, en tiedä mihin voisin työllistyä. Olin ja olen generalisti. Yliopisto mahdollisti monipuolisen osaamisen kehittämisen ja työnkuvani oli sen verran sekalainen, etten tiennyt mihin olisin voisin suunnata. Jouduin siis syömään omaa lääkettäni – eli ei kun vaan tunnistelemaan osaamista!

Ylläolevassa jokainen kohta, oli sellainen mitä olisin voinut lähteä tekemään. Mutta sieltä tosiaan nousi sitten, (mutta ei todellakaan heti ja helposti), että innostun muiden osaamisen muotoilemisesta myyvään muotoon. Sen lisäksi, että olin opettanut asiantuntijabrändäystä, portfolioiden tekoa ja uraohjannut, olin tehnyt työnhakupapeita ja CV:tä salaa harrastuksena kavereilleni. Eli tässä oltiin nyt sellaisen äärellä, josta todella pidin!

Ensin syntyi PortfolioAkatemia, mutta joka hyvin pian muotoutui uudenlaiseen muotoon. Vuoden 2023 alusta yritykseni on ollut Muutostoimisto Kuohu!

Osaamistaustani on monenlaista hyötyä, jota käytän oman yritykseni toiminnan kehittämiseen – ja etenkin palvellakseni asiakkaita mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti!

Jäikö jotain askarruttamaan? Kysy vain alla olevalla lomakkeella saat minuun yhteyden!